Categorieën

  • Reinigers
  • Ontvetters
  • Onderhoudsmiddelen
  • Food Industry
  • Hulpmaterialen

Food Industry / Desinfectie

Milieuvriendelijke desinfectiemiddelen

Een hygiënische werkomgeving is uiterst belangrijk voor de gezondheid van uw klanten, werknemers en gasten. Het is niet alleen een must voor de hygiëne maar het geeft ook nog eens propere uitstraling. Eco2Work biedt u verschillende biologische desinfectiemiddelen waarmee u zeker weet dat u het oppervlak schoon en hygiënisch krijgt zonder dat het schoonmaakmiddel negatieve effecten heeft op het milieu.

De desinfectiemiddelen die u hieronder ziet voldoen allemaal aan de strengste OECD normen, dit wil zeggen dat de desinfectiemiddelen uitgebreid zijn getest op hun biologische afbreekbaarheid. Hiernaast blinken onze producten uit op niveau van werkingsefficiency en geur-kleur- en functiebeleving.

Op dit moment zijn onze desinfectiemiddelen niet meer leverbaar. Voor meer informatie verzoeken wij u te bellen met: 088 434 99 65Biologisch desinfecteren

Als u opzoek bent naar biologische desinfectiemiddelen weet u zeker dat met Eco2Work een betrouwbare partner in huis heeft. Bij Eco2Work gaan wij namelijk voor kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met een uitstekende service, bij ons bestellen betekent niet alleen dat u goed bezig bent voor het milieu maar dit ook nog eens tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers, zij kunnen u op dit vlak ontzien van al uw vragen.