Categorieën

  • Reinigers
  • Ontvetters
  • Onderhoudsmiddelen
  • Hulpmaterialen

Voedingsmiddelenindustrie

Voedingsmiddelenindustrie

Voedingsmiddelenindustrie

Een propere werkplek is dermate belangrijk als u op een goede en efficiënte manier wil blijven werken. Vooral in de voedselverwerkende industrie is het van levensbelang om (bijna) dagelijks en op een periodieke wijze de machines en instrumenten grondig te reinig. Onze speciale reinigers, ontvetters en desinfectanten voor de voedselverwerkende industrie voldoen aan de hoge voedselveiligheidseisen en maken de dagelijks en periodieke reiniging op eenvoudige, veilige en milieuvriendelijke wijze mogelijk. De milieuvriendelijke schoonmaakartikelen die u hieronder ziet blinken uit op het gebied van werkingsefficiency waardoor u met een selecte hoeveelheid grote oppervlakten kan schoonmaken en ontvetten op een ecologisch verantwoorde manier.
Bezig met laden...
Mold Ex Spray & Foam bottle

Mold Ex Spray & Foam bottle

100% ECO Mold Cleaner: Kwalitatief Hoogwaardige Schimmelverwijderaar

€ 12,36 p/Stuk
Acti Spray NSF

Acti Spray NSF

100% ECO Hygienic BIO-Alcohol Spray NSF

€ 15,93 p/Stuk
Nutri Force + Can 5 L.

Nutri Force + Can 5 L.

100% ECO All-purpose Kitchen Detergent

€ 42,59 p/Stuk

Industriële reinigers

Eco2Work is uw specialist op het gebied van industriële reinigers, ontvetters en desinfectanten. De industriële reinigers kunnen in diverse branches gebruikt worden als de (voedselverwerkende) industrie, bouw, automotive, techniek en marine. Dankzij de verscheidenheid in onze klantgroepen weten wij precies wat onze klanten benodigd zijn op het gebied van ecologische schoonmaakmiddelen.

Bij Eco2Work weet u zeker dat u niet alleen kiest voor kwaliteit maar dat u ook nog eens milieubewust bezig bent. Al onze producten uit ons assortiment zijn namelijk uitstekend biologisch afbreekbaar waardoor u met een gerust hart uw machines of producten kan schoonmaken. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers kunnen u advies op maat geven waardoor u zeker weet dat u de juiste industriële reiniger voor uw onderneming koopt.