Categorieën

  • Reinigers
  • Ontvetters
  • Onderhoudsmiddelen
  • Hulpmaterialen

Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen

Ecologische onderhoudsproducten

Het is geen onbekend feit dat goed en gedegen onderhoud van levensbelang is voor de duurzaamheid en werking van uw producten of machines. Eco2Work begrijpt dit en heeft diverse milieuvriendelijke onderhoudsmiddelen ontwikkeld met elk hun eigen unieke speciale eigenschappen voor speciale toepassingen. Onze onderhoudsmiddelen maken voor elk oppervlak de juiste behandeling mogelijk en schaden daarbij het milieu absoluut niet. In ons assortiment vindt u diverse kwalitatief hoogwaardige onderhoudsmiddelen die dankzij hun hoge werkingsefficiency al met een kleine hoeveelheid grote oppervlakten kunnen reinigen.

Bezig met laden...
Mold Ex Spray & Foam bottle

Mold Ex Spray & Foam bottle

100% ECO Mold Cleaner: Kwalitatief Hoogwaardige Schimmelverwijderaar

€ 12,36 p/Stuk

Staal schoonmaken

De onderhoudsmiddelen die u hierboven kunt vinden zijn uitstekend geschikt om uw stalen oppervlakten mee schoon te maken en in de toekomst ook beter te beschermen tegen corrosie en vuil. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en dienen zowel voor de industriële reiniging als de cosmetische reiniging van onder andere staal, aluminium en RVS zonder hierbij het milieu te schaden.

Onze onderhoudsproducten zijn geschikt voor een groot scala aan oppervlakten. Wilt u zeker weten dat het door u gekozen product geschikt is voor uw toepassingsgebied, schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Tevens vindt u bij elk product een uitgebreid productinformatiesheet waar u de diverse toepassingsgebieden kan terug vinden.