Categorieën

  • Reinigers
  • Ontvetters
  • Onderhoudsmiddelen
  • Hulpmaterialen

Ontvetters

Ontvetters

Milieuvriendelijke ontvetters

Onze biologische ontvettingsmiddelen zijn zeer efficiënt in werking en zoals u van ons gewend bent zijn ze 100% veilig voor het milieu. Binnen ons assortiment vindt u ontvetters die geschikt zijn voor een groot range aan oppervlaktes als vloeren, wanden, machines, transportbanden en keukens.
Als u naast ontvetten eerst een oppervlak wil vrijmaken van stickers, inkt, graffiti of kitresten dan bieden wij u tevens een tweetal sprays aan die u hierbij de helpende hand kunnen bieden.
Bezig met laden...
Ink & Tag Off Spray & Foam bottle 500 ml.

Ink & Tag Off Spray & Foam bottle 500 ml.

100% ECO Ink, Tag & Spraypaint Cleaner

€ 33,94 p/Stuk
Grease Clean Nsf Spray & Foam bottle 500 ml.

Grease Clean Nsf Spray & Foam bottle 500 ml.

100% ECO Organic Oil & Grease Cleaner

€ 12,37 p/Stuk
Acti Spray NSF

Acti Spray NSF

100% ECO Hygienic BIO-Alcohol Spray NSF

€ 15,93 p/Stuk
Nutri Force + Can 5 L.

Nutri Force + Can 5 L.

100% ECO All-purpose Kitchen Detergent

€ 42,59 p/Stuk
Glue & Stick Off S&F bottle

Glue & Stick Off S&F bottle

100% ECO Glue, Adhesive & Sealant Remover

€ 24,95 p/Stuk

Biologisch ontvetten

Met behulp van bovenstaande producten kunt op verantwoorde wijze een groot tal oppervlakten weer laten blinken, schoonmaken of voorbereiden voor verdere behandeling. De ontvetters die u in ons assortiment vindt zijn zorgvuldig getest, voldoen aan de strengste OECD normen voor biologische afbreekbaarheid en blinken uit op het gebied van werkingsefficiency en geur-kleur- en functiebeleving. Eco2Work is de groothandel als u opzoek bent naar kwalitatief hoogwaardige reinings-, smeer en onderhoudsmiddelen tegen een snelle levering.

Onze biologische ontvettingsmiddelen zijn geschikt voor vrijwel elk type vervuiling. Wilt u zeker weten dat de door u gekozen ontvetter geschikt is voor uw type oppervlakte en uw type vervuiling, dan vindt u bij elk product een uitgebreid productinformatiesheet of u kunt altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag u verder om uw vragen te beantwoorden.